Van decoratief stucwerk tot badkamerrenovaties in Ouderkerk aan den IJssel en Rotterdam

Schuijt Stukadoorsbedrijf uit Ouderkerk aan den IJssel is al 35 jaar gespecialiseerd in hoogwaardig en milieubewust stucwerk en tegelwerk. Neem voor een afspraak of een vrijblijvende offerte vandaag nog contact op door mij te bellen of een bericht te sturen via de contactpagina.

Neem contact op

Milieubewuste en hoogwaardige bouwproducten

Schuijt Stukadoorsbedrijf werkt alleen met hoogwaardige en milieubewuste producten en materialen. Zo gebruik ik CO2-neutrale kalk van het merk ECOstyle, isoleer ik met het natuurlijke materiaal hennep en onderhoud ik een goede relatie met producenten van hoogwaardige bouwproducten en tegels, zoals Botament en St. Astier.

Hoogwaardig stucwerk

Schuijt Stukadoorsbedrijf kan dankzij jarenlange ervaring alle soorten stukadoorswerk uitvoeren, van een simpele strakke muur tot aan decoratief stucwerk in verschillende reliëfstijlen. Ik ben gespecialiseerd in de Sgraffito-techniek, waarmee prachtige driedimensionale fresco’s op uw muur gecreëerd kunnen worden. Ook steenschrift direct op de muur vervaardigen is een van mijn fortes. Informeer vooral naar de mogelijkheden!

Tegelwerk

Schuijt Stukadoorsbedrijf voert het tegelwerk op uw muren en vloeren in Ouderkerk aan den IJssel en Rotterdam van a tot z uit: het stucwerk, de eventuele decoratie en natuurlijk het leggen van de tegels. Ik heb een goed netwerk van hoogwaardige leveranciers, dus vraag gerust om advies als u zoekt naar die perfecte tegel voor de badkamer van uw dromen.

Badkamers renoveren en restaureren

Schuijt Stukadoorsbedrijf uit Ouderkerk aan den IJssel zorgt voor een naadloze badkamers (dus geen systeembouw). Bij mij zult u nooit lelijke voegen en scherpe hoeken of kitranden zien. Ambachtelijk opgeleid in een kunstvakschool in België, is Schuijt ook gespecialiseerd in driedimensionaal schilder- en frescowerk. Doordat ik naadloos werk heeft u ook geen last van onhygiënische hoekjes die u niet goed kunt bereiken of schimmelige kitranden.